Тази вечер ще спя сладко, сладко, защото вече знам името

...
Тази вечер ще спя сладко, сладко, защото вече знам името
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Избран е кандидатът за кмет на ГЕРБ/СДС за столицата, Терзиев няма шансове

Тази вечер ще дремя сладко, сладко, тъй като към този момент знам името на претендента на ГЕРБ за кмет на столицата. Знам и че Съюз на демократичните сили ще го поддържа. Сигурен съм, че отрочето от комунистическа и Държавна сигурност фамилия, издигнато от ПП-ДБ, няма никакъв късмет за кметския пост.

Това написа в своя фейсбук профил евродепутатът Александър Йорданов по отношение на изборът на претендента на ГЕРБ/СДС за кмет на София.

В своя пост Йорданов загатна, че името на претендента ще бъде оповестено на следващия ден.

 

" Излишно се вълнуват някои публицисти. Съветвам ги да не киснат до късно довечера. Нека да си легнат обикновено, да се наспят и на следващия ден да одобряват действителността. Защото с мечти и нерви, с измислици и празни приказки, се живее до време. Приятна вечер! ", декларира той.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов персонално разгласи районният кмет на " Тракия " Константин Димитров като техен претендент за градоначалник на Пловдив.

" Имахме доста оферти в това число и от IT бранша, само че се спряхме на него. Той е спокоен и безмълвен. Успешен кмет на регион " Тракия " три мандата ", посочи Борисов.

 

В събота bTV Media Group изненадващо одобри оставката на Антон Хекимян като шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " поради " негово решение да продължи в друга професионална посока ". Хекимян бил видян към кабинета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията и потегли слух, че той ще е претендент за кмет на София. От ГЕРБ импровизирано отхвърлиха пред Епицентър. бг, че са предложили на Хекимян такава позиция.

 

Дни преди този момент пък Борисов обаяви, че претендентът му ще изненада всички, а през днешния ден разгласи, че има шест доста положителни претенденти за столицата, от които ще изберат. 


Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР