Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България ще

...
Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България ще
Коментари Харесай

Изпитание за разпознаване и комбиниране на продукти и сблъсъци в Hell’s Kitchen

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България ще бъдат сложени на тест уменията на участниците да разпознават артикули, както и способността им да ги комбинират в съвършени ястия. Победителите от предизвикването ще получат празненство, а изгубилите ще ги чакат 50 кг люти чушки за обработка. Вечерната резервация още веднъж ще сложи двата тима пред тестване, а в женския тим ще зародят тежки конфликти.
 аленият тим NOVA
Разпознаването на артикули и умеенето за съчетание в разнообразни ястия са измежду най-важните качества, които един готвач би трябвало да има. Именно това ще е и предизвикването, което началник Ангелов ще сложи на двата тима. Всеки от тях ще хвърли зар, от който ще получи писмен знак и ще би трябвало незабавно да назове артикул, който стартира с тази писмен знак. Накрая двата тима ще би трябвало да приготвят съвършени чинии от продуктите, които сами са изброили.
 синият тим NOVA
Победителите от това предизвикателство ще получат опция да прекарат незабравима вечер в известно столично заведение и да се веселят като един тим, а изгубилите ще ги чака обработка на 50 кг доста люти чушки .
 аленият тим NOVA
Вечерната резервация ще стартира нерешително и за двата тима, само че единият от тях ще успее да се отърси от напрежението и да проработи като мечтания екип. В женския тим още веднъж ще се прокара нотката на неразбирателството и две от дамите в него ще влязат в преден конфликт една с друга. Дали това ще повлияе на представянето им по време на вечерната резервация, кой ще бъде изгубилият тим и кой ще се изправи против първия номиниран тази седмица – Марко в кулинарен дуел на следващия ден, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 синият тим NOVA
Актуални вести ще откриете на, както и на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР