Тази вечер от 21:00 часа ще бъде пуснато северното платно

...
Тази вечер от 21:00 часа ще бъде пуснато северното платно
Коментари Харесай

Край на тапите! Пускат движението по бул. „Санкт Петербург ...

Тази вечер от 21:00 часа ще бъде пуснато северното платно на бул. „ Санкт Петербург " от кръстовището на бул. „ Освобождение “ до кръстовището с Техническия университет.



Това стана ясно откакто на място бяха кметът Здравко Димитров и заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

Още преди седмица работата по правата бе засилена, с цел да се освободи трафикът преди празниците.

До момента са изпълнени 90 % от строително-ремонтните действия.



Ремонтът няма да бъде приключен напълно поради метеорологичните условия и засиления трафик идващите дни. Той ще продължи в първите работни дни на 2022-а с полагане на маркировка, дотъкмяване на тротоарната настилка и стартиране на уличното осветяване.

След края на дейностите бул. „ Санкт Петербург “ ще бъде въведен в употреба три месеца по-рано от авансово оповестения график. Работата ще продължи по ул. „ Лев Толстой “ и по ул. „ Радко Димитриев " в кв. Гладно поле, където сега работи и екип на „ ЕВН България Топлофикация “ ЕАД.

Във връзка с плануваното създаване на улиците в кв. „ Гладно поле “ се чака, до месец март 2022-а в това число, затруднено придвижване на МПС в зоната. Община Пловдив приканва жителите и водачи на коли за самообладание. Затварянията на прави са съгласувани с органите на КАТ и Оперативна програма „ Организация надзор на превоза “ и са известени районните кметства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР