Тази вечер около 18 ч. някакъв служител на Драматичен театър

...
Тази вечер около 18 ч. някакъв служител на Драматичен театър
Коментари Харесай

Стефчо Автографа и Тошко си измислиха побой в Драматичния театър

„ Тази вечер към 18 ч. някакъв чиновник на Драматичен спектакъл - Пловдив, евентуално защита, блъснал Стефчо Автографа и брат ми (б.а. Тошко), двамата са се търкаляли през глава по стълбите надолу. Имат доста кървави рани. Техни другари са им оказали първа помощ в една изложба в Стария град. Внимавайте, когато ходите на спектакъл в Пловдив ”, написа във фейсбук Христо Атанасов.
Прочетете още
Инцидентът е станал преди началото на моноспектакъла на Албена Колева „ Марин, Данчо и майка им ”. По думите на Атанасов, актрисата е видяла какво се случва, само че не се е намесила.

Екипът ни потърси позицията на управлението на Драматичния спектакъл. Бяха прегледани записите на камерите, с които оборудвани всички зони в постройката.

„ Малко преди 18 часа Албена Колева дружно с техническия екип, който обслужва представлението  „ Марин, Данчо и майка им ”, са в зоната за чакащи актьори.  В този миг металната врата на служебния вход се отваря и Стефчо Автографа и приятелят му нахлуват в постройката. Придвижват се до Албена Колева и сътрудниците ѝ, стартират да вадят няколко тетрадки, на които тя се подписва. Вместо да се отдръпват, двамата стартират да ѝ подават и вестници. Тогава Колева отхвърля, а о техническия екип ги приканват да изоставен неразрешената за външни хора зона. Стефчо Автографа потегля и излиза през входа самичък, приятелят му се хваща за парапета на стълбите и не желае да излезе. Колега го подхваща и съпровожда до изхода. След като двамата напущат, той заключва вратата. Никъде и никой на територията на Драматичен театър-Пловдив не е упражнявал принуждение върху двамата и това е доказуемо със записите, с които разполагаме ”, описа шефът Сюзанна Арутунян-Василевска.

Записите демонстрират, че двамата стоят 20 минути извън пред металната врата. Подреждат си тетрадките, приказват си. Стефчо организира и телефонен диалог. След това си потеглят.

От театъра показаха, че това не е първият случай с колекционера на подписи. Преди повече от година, той нахлул в неразрешената за външни хора сцена по време на ремонт на декорите на театър. С това заплашил живота си и се наложила интервенция на полицията. Тогава е бил предизвестен от органите на реда да не прекрачва границата. Оттогава до предходната вечер проблеми не е имало.

От театъра са безапелационни, че ще подадат сигнал в полицията за случилото се на 17 януари.

„ Ние постоянно сме били другарски настроени към Стефчо и приятеля му. Актьорите ни непрекъснато се подписват в тетрадките му. На няколко пъти сме водили диалози с него, че има зони, в които е рисково за него, а и неприятно за актьорите, подготвящи се за зрелище, само че очевидно още веднъж би трябвало да се намесят органите на реда ”, разясниха още от театъра.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР