Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021. Шоуто ще

...
Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021. Шоуто ще
Коментари Харесай

Виктория пее за България! Гласувайте за нея на големия финал...

Тази вечер е огромният край на Евровизия 2021. Шоуто ще бъде излъчено онлайн от Ротердам по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Талантливата Виктория е един от огромните любимци за класиране в топ 5 във финала, където ще извърши песента “Growing Up is Getting Old” под номер 17.



За Виктория ще могат да гласоподават феновете в цяла Европа и българите в чужбина. Всички наши съграждани, които живеят на Стария континент и Австралия, ще мога да гласоподават за България в прозореца за избор след осъществяването на всички песни. Те би трябвало да гледат шоуто по локалните публични малките екрани и могат да гласоподават единствено с карти от страната, в която живеят. Повече информация за гласуването може да се откри на - платформа с информация за гласуването.



Изпълнението на Виктория от полуфинала на Евровизия:

Виктория получи голяма поддръжка от известни българи от сферата на музиката, спорта и шоубизнеса. Сред тях са Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р., Юлиян Костов, Люси Дяковска, Рафи, Орлин Павлов, Алекс Петканова, както и десетки други звезди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР