Тази вечер, 23 август, от 20.30 часа бургазлии и гости

...
Тази вечер, 23 август, от 20.30 часа бургазлии и гости
Коментари Харесай

Концертът „Мир и любов” на Петя Методиева „прегръща” благотворителната кауза „Щастие за Виктор”

Тази вечер, 23 август, от 20.30 часа бургазлии и посетители ще могат да се насладят на прелестна авторска музика. На сцена „ Охлюва ”, КЦ „ Морско казино ”, надарената изпълнителка Петя Методиева ще показа най-новите си музи, които са с поп, джаз и аренби звучене. От сцената привет към публиката ще насочи и певицата Надя Йорданова, която е племенница на поета Пейо Пантелеев. Концертът носи заглавието „ Мир и обич ” и ще се организира благотворително в поддръжка на лекуването на 2 – годишния Виктор. Инициативата се поддържа от Община Бургас.

Малчуганът от Бургас е най-малкият пациент, диагностициран с мускулна дистрофия – рядко генетично заболяване, което, в случай че не бъде лекувано, прогресира бързо. Семейството схваща за здравословния проблем на Великден тази година. Започват голям брой проучвания и срещи със експерти. Решението е поддържаща терапия със стволови кафези в Турция, която забавя развиването на заболяването. Лечението се добавя с физиотерапия, добавки, витамини. До момента са направени три вливания, а четвъртото е планувано единствено за след седмица – 30 август. Всяка процедура е на стойност 9 000 евро. Тази сума е непостижима за фамилията, за това всяко левче и поддръжка са значими.

„ Виктор понася доста добре вливанията. Той е доста витален, палав, типично момченце на две години и половина, прави бели, все желае да пипне тук и там, любопитен е. Това, че започнахме лекуване рано, /при множеството случаи заболяването се диагностицира към 5-6 години/ ни дава вяра и имаме вяра, че нашето чакано и мечтано дете ще пораства с игри и фантазии, като връстниците си ”, споделя майката на Виктор.

Всеки, който има предпочитание и опция, може да помогне на следната сметка:

Дарителска сметка:

IBAN: BG29RZBB91551014654082

BIC: RZBBBGSF

Виктор Николаев Желев

Tatayana Zheleva

PayPal: [email protected]

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР