Тази вечер (17 април) в Ергенът“ от 20:00 ч. по

...
Тази вечер (17 април) в Ергенът“ от 20:00 ч. по
Коментари Харесай

Ново скандално разкритие на Виктория в Ергенът

Тази вечер (17 април) в „ Ергенът “ от 20:00 ч. по bTV едно от най-красивите кътчета в цялото Средиземноморие ще стане очевидец на следващата вълнуваща самостоятелна среща на Алек с една от дамите, претендентки за неговото сърце. „ Ще си устроим гуляй измежду безкрайна синя простор, наши са земята и морето, дори и звездите на небето “ – с тези думи най-желаният „ ерген “ на България ще насочи специфична покана към избраницата си, а усамотението им ще бъде изпълнено с страст, страсти и романтика – дотолкоз, че предприемачът няма да скрие, че до момента не е изпитвал нещо сходно.

Докато Алек плава на морско странствуване с щастливката към китния остров Калки, девойките в имението ще бъдат изправени пред следващото занимателно групово предизвикателство. Наум е подготвил за тях особено плажно празненство, на което обаче няма да се подвигат наздравици с коктейли, а ще се „ черпят “… познания. Водещият ще задава на участничките въпроси от най-различни сфери – история, литература, физика, химия, а дамата, която блесне с най-хубави знания, ще завоюва автоматизирана VIP покана за идната групова среща, даже и да не е в листата с поканените.

По време на вечерния коктейл феновете на bTV ще станат очевидци на следващото скандално разобличаване на Виктория за друга от участничките, а „ находката “ ѝ неизбежно ще провокира ужас зад стените на красивото имение. В същото време, предизвикан от надълбоко прочувствен диалог, Алек ще разкрие дали е претърпял невярност и дали би дал прошка сходно изменничество. В края на вечерта следва следващата „ Церемония на Розата “, след която още една от дамите ще би трябвало да се сбогува с най-желания „ ерген “.

В четвъртък вечер (18 април) е време за следващата групова среща в компанията на Алек, на която дамите ще би трябвало да дават отговор на въпроса „ сладко или гнусно “ е несъмнено деяние от всекидневието на двама влюбени, които живеят дружно. Участничките, чиито отговори съответстват с тези на Младенов, ще получат право на целувка пред всички останали. А тези, които са на друго мнение от него, ще би трябвало да внимават, тъй като „ изгарят “ при две разминавания. Последната оживяла ще получи специфична премия – първата роза за идния вечерен коктейл.

Зрителите на bTV ще станат очевидци и на спонтанната покана на Алек към едно от девойките за самостоятелно уединение с повече от буен свършек. Разкритието на дамата, че по време на уединението им с Младенов са стигнали до фамилиарност, ще раздруса имението радикално, а каква ще е развръзката, следва да забележим единствено в ефира на bTV. Очаква ни и една по-различна „ Церемония на Розата “, в която цветята няма да са червени, а златни, а коя ще е следващата напуснала претендентка, ще стане ясно в четвъртък от 20:00 ч.!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР