Тази учебна година ще обединим усилията на родители, учители и

...
Тази учебна година ще обединим усилията на родители, учители и
Коментари Харесай

Ф-студио с Румяна Гюркан: В Бургас първи ще елиминираме грозните картини с малки пушачи и облаци дим в междучасията

Тази образователна година ще обединим напъните на родители, учители и институции, с цел да осигурим по-добра среда за децата си, обмисля се налагането на наказания

За това по какъв начин да бъдем виновни в учебно заведение и да обединим напъните на родители, учители и институции в интерес на децата си и за това да им осигурим по-добра среда – във Ф-студио е Румяна Гюркан, ръководител на Училищното настоятелство на ПГЧЕ “Васил Левски “ в Бургас и майка на двама младежи. Градът ни още веднъж е пионер в възстановяване на средата за обучение, след като Обществените препоръки и Училищни настоятелства на 11 учебни заведения от града стартира мащабната идея „ Отговорни в учебно заведение “, която ще се организира през цялата образователна година, а броят на образователните заведения, които се включват в акцията, непрестанно се усилва.

Ядрото на акцията са ПГЧЕ “Васил Левски ” – Румяна Гюркан, Георги Иванов, Андрей Колибаба, Ана Йовчева, АЕГ „ Гео Милев “ – Мирослав Гърненков, СУ “Добри Чинтулов ” – Йорданка Лазаринова,  “Професионална гимназия по компютърно програмиране и нововъведения ”/ ПГКПИ/  –  Ивелина Стратева, СУ “Св.Св. Кирил и Методий ” – Евгения Гагашева, СУ “Йордан Йовков ” – Ваня Йорданова, ПГРЕ “Г.С.Раковски ” –  Димитър Черкезов, ПМГ “Акд. Никола Обрешков ”  –  Светлана Добрева, “Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника ” /ПГМЕЕ/  – Захарина Неделчева, ОУ “Св.княз Борис I ” –  Николай Русинов, СУ “Епископ Константин Преславски ”  –  Мая Скочева.

В рамките на самодейността общинари и полиция стартират взаимни дейности да лимитират тютюнопушенето пред учебните заведения, обмисля се и налагането на наказания за неспазване на разпоредбите, които следва да бъдат въведени. Родителите ще бъдат мотор за смяната, с която да обезпечат по-засилен надзор над децата си, с цел да се отстраняват грозните картини на малолетни пушачи и облаци пушек в междучасията край учебните здания и в дворовете.

На срещата, която ще се организира на следващия ден, се чака да участват кметът на Бургас Димитър Николов, шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов, шефът на РЗИ доктор Георги Паздеров и всички заинтригувани страни, за да се изслушат предложенията на родителите и да се набележат съответните ограничения. Целите на акцията са интензивно взаимоотношение и съгласуваност сред всички служби и институции, за опълчване, против всеобщите нарушавания, по отношение на използването на тютюневи произведения, алкохол и други опиати, на лицата под 18 години.

Опазване на здравето и живота на учениците, както и оферти за ефикасни ограничения и решения за спазването на правилниците в учебните заведения и усилване на публичния ред по отношение на лицата до 18 години.

Популяризиране на акцията и превръщането ѝ в национална посредством взаимоотношение сред институции, учители, родители, възпитаници и медии.



Новият план на Флагман „ Ф-Студио “ се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с забавни събеседници от друг набор на публичния живот. Очаквайте любопитни диалози с актьори, публични персони, политици, онлайн звезди и героите на деня.

За реализирането на новия медиен план Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с съвършена база и изцяло оборудвано радио студио.

Очакваме вашите оферти за посетители във " Ф Студио " на 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР