Тази трагедия днес е неописуема. 46 загинали. 12 деца. Всички

...
Тази трагедия днес е неописуема. 46 загинали. 12 деца. Всички
Коментари Харесай

Станислав Трифонов: Тази трагедия днес е неописуема

Тази покруса през днешния ден е неописуема. 46 починали. 12 деца. Всички сме хора - няма значение от каква народност и от каква вяра сме. Знам, че всички състрадавате и съчувствате, тъй като сме хора. И от двете страни на границата думата болежка звучи и се написа по един и същи метод. Това написа във Facebook профила си водачът на Има Такъв Народ Станислав Трифонов.

„ Преди години пред очите ми стана злополука. Аз бях една от първите коли, които бяха наоколо дo злополуката. Пострадалото момиче беше 16-годишно. И умря в моята кола на път за болничното заведение. Това се случи на морето. Между Бургас и Поморие. На пътя беше останала една от нейните джапанки. И до ден сегашен ми е мъчно да виждам джапанки. Тази покруса през днешния ден е неописуема.

А и тази гадна сентенция, че нещастието в никакъв случай не идвало единствено. Българите, които изгоряха в старческия дом… Толкова е тъжно. Така че още един път – страданието няма народност, вяра и цвят на кожата. Всички сме хора. Светла им памет на всички починали “, написа още водачът на Има Такъв Народ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР