Тази сутрин започна неудобно в сряда, когато Бен Шепърд се

...
Тази сутрин започна неудобно в сряда, когато Бен Шепърд се
Коментари Харесай

Кат Дийли на ITV This Morning отвръща на удара, докато Бен Шепърд прави тоалет на живо в ефир

Тази заран стартира неловко в сряда, когато Бен Шепърд се подиграва на тоалета на сътрудника си Кат Дийли онлайн в ефир.

Преди този миг Лорейн Кели разговаряше с присъединяване на Обединеното кралство в състезанието за ария на Евровизия Оли Александър в нейното чат шоу на ITV, преди да прекъсне тази заран, с цел да види какво ще измислят Бен и Кот.

>

Бен сподели: „ Вие участвахте с прелестния Оли Александър по-рано, ние приказваме повече за Евровизия. Cat в действителност пристигна като един от неговите танцьори! “ това накара Котката да се смее, до момента в който удряше с ръце по бюрото.

Защитавайки облеклото си, което беше винтидж искряща риза в бордо и кафява кожена пола, Cat сподели: „ Не съм! Днес съм с ретро риза, Лорейн, тъй като имаме момчето от the Sewing Bee on! And I'm a leather skirt on “, към което тя уточни с пръст Бен, добавяйки: „ Не е същото! “

С Бен, добавящ: „ Мислех, че е, тя можеше да е една от неговите танцьорки ", на което Котката шеговито направи оживено лице. Само момент по-р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР