Тази сутрин си помислих ,че ако неговата смърт послужи за

...
Тази сутрин си помислих ,че ако неговата смърт послужи за
Коментари Харесай

Майката на убития психолог разплака всички. Покъртителен разказ

„ Тази заран си помислих,че в случай че неговата гибел послужи за това да се промени закона и докара до някаква позитивна смяна, то тогава в действителност би имало някакъв смисъл от това, което се случи “. Това сподели майката на убития психолог Иван Владимиров Слава Иванова в изявление за бТВ

Скандалите сред фамилията ѝ и някогашния служител на реда, който простреля Иван Владимиров, са дългогодишни. Поличаят беснеел при всеки звук от жилището на психолога. Той и майка разум не можели умерено да се движат в дома си, тъй като незабавно по прозорците им летели яйца.
-->
„ Прибираме се с моето внуче в 15:30 ч. поставям го на един стол да рисува. Пазя се да не подвигам звук и взех решение да му сложа една възглавничка. Леко дръпнах стола и след половин минута на стъклото имаше разрушено яйце. Аз нямам право да вървя в хола си по пода сред 14 и 16 ч. “, описа Слава Иванова.

По думите ѝ Иван постоянно се е опитвал да беседва умерено със своя комшия.

„ Той подхождаше с положително. Нямаше експанзия. Не е правил неща, с които да провокира съседа. Опитваше се да беседва и да стигне до някакъв консенсус. И двамата доста се пазехме от това да не прекрачим границата и да не опитаме да решим спора с нормалните средства “, сподели тя.

Ден преди убийството на Иван още веднъж е имало скандал.

„ Сутринта в 6:30 ч. станах от леглото и по нехайство съборих телефона си. Стената на коридора до вратата беше напръскана и на балконското остъкление имаше хвърлено яйце поради този изтърван телефон. След това имахме проблем с едно разгонено коте. Извъртях 10 перални за един ден. Едно одеяло малко по-дългичко го беше издърпал и стъпкал в калта “, описа майката на психолога.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР