Тази сутрин, малко след 5 часа бил приет сигнал за

...
Тази сутрин, малко след 5 часа бил приет сигнал за
Коментари Харесай

Кола и бус на жандармерията катастрофираха, четирима са ранени

Тази заран, малко след 5 часа бил признат сигнал за зародил пътен случай до гр. Смядово. Към място са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. След идване било открито, че произшествието е сред лек автомобил Фолксваген „ Туран “ с варненска регистрация и длъжностен автомобил на ЗЖУ- Варна /жандармерия/.

Пътният случай е станал в изискванията на понижена видимост и гъста мъгла. Водачът на фолксвагена е пътувал в посока към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се е движил в посока към Шумен, е подхванал маневра ляв завой в посока към гр. Смядово. Автомобилите са се блъснали.

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена, която е била пасажер във фолксвагена и трима полицейски чиновници. Жената и двама от униформените са освободени след осъществените прегледи. За лекуване в болничното заведение е настанен 47-годишен мъж, който е с разнообразни пострадвания и фрактури. Към момента животът му е вън от заплаха.

Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, съществуване не е регистрирано. Пътният сектор е измит и обезопасен за преминаващите коли. Работата по изясняване на аргументите довели до случая продължава в границите на образуваното  досъдебно произвеждане по  описа на ОСлО при Окръжна прокуратура- Шумен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР