Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Europe

...
Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Europe
Коментари Харесай

ЕС дава на Украйна с едната ръка и взима с другата

Тази публикация е версия на място на нашия бюлетин Europe Express. Регистрирайте се тук, с цел да получавате бюлетина напряко във входящата ви поща всеки работен ден и събота заран

Добро утро. Мега лъжичка за начало: Китайски шпиони ръководеха крайнодесен белгийски политик като актив на разузнаването повече от две години, разкриваме тази заран. Стотици персонални известия сред актива и неговия началник, в това число препратки към лобирането в Европейския парламент и някогашния общоприет секретар на Европейската комисия Мартин Селмайр, разкриват по какъв начин Пекин организира интервенции за въздействие в опит да оформи европейската политика.

Днес нашето бюро в Брюксел ви води в снощния разбъркан пакет за Украйна: Лидерите на Европейски Съюз се съгласиха да стартират договаряния за присъединение с Киев, само че не съумяха да се спогодят за сериозен финансов пакет от 50 милиарда евро. И шефът на нашето бюро в Рим изяснява за какво Илон Мъск и Риши Сунак участват на фестивала на дясната мисъл на Джорджия Мелони.

Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР