Тази статия е точно за теб - жената, която знае

...
Тази статия е точно за теб - жената, която знае
Коментари Харесай

Ако една жена знае какво иска, не очаквайте да приеме каквото и да е

Тази публикация е тъкмо за теб - дамата, която знае какво желае от живота и знае по какъв начин би трябвало да стигне до мястото, за което мечтае. Продължавай да вървиш все напред!

На дамата, която е задоволително непримирима, с цел да знае какво желае, желая да кажа единствено едно:

Никога не се примирявай с по-малко, ти знаеш какво заслужаваш! Продължавай да чакаш, тъй като ще ти се случи нещо, което си коства чакането. Лесно е просто да искаш да се предадеш и да се откажеш от задачите си, само че недей!

На всички тези дами, които знаят какво желаят и в никакъв случай няма да се примирят с нещо по-малко, желая да ви кажа, че ви се удивлявам. Бъдете все по този начин фокусирани върху това, което в действителност желаете и всичко ще се случи по вашия метод. Когато не се отчайвате и вярвате, същинското благополучие и същинското задоволство ще се появят

Това, което желаете, каквото и да желаете, е толкоз постижимо и не мислете нито за минута, че няма да ви се случи.



Подкрепям ви за това, че имате упоритост и чувство за посока, вие просто знаете какво желаете да извършите с живота си. Не бива да чувствате, че би трябвало да се извинявате за това. Това е вашият живот и вашите стремежи.

Често да знаеш какво искаш и да не спираш, до момента в който стигнеш там, може да се схване като сплашващо за мощните половинки. Но какво толкоз необичайно и ужасно има в една жена, която знае какво желае? Човек, който се опасява от вас, не е човек, който даже си заслужава времето. Момичетата като вас имат своите цели, те не са тези, които да се помиряват с който и да е и сигурно не са от вида девойки, които ще се трансформират, единствено с цел да се харесат на другите и да си намерят другар. Една велика жена на име Мадона един път сложи тази концепция с тези красиви думи: „ Трудна съм, окуражена съм и знам какво желая. Ако това ме прави кучка, по този начин да е! "

Не се променяйте и постоянно бъдете такива каквито сте! Продължавайте да сте твърди и упорити, тъй като това ви прави същински и един ден щастието ще ви се усмихне!

Останете си мощни дами! Жени, които знаят тъкмо какво желаят и ще го получат.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР