Тази седмица започват още две от най-силните първенства в света

...
Тази седмица започват още две от най-силните първенства в света
Коментари Харесай

Бензема или Левандовски ще вдигне титлата в Испания?

Тази седмица стартират още две от най-силните шампионати в света – италианската Серия А и испанската Ла Лига.

В Испания и през този сезон два са главните любимци за трофея Реал Мадрид и Барселона. Атлетико Мадрид, който в последните сезони на два пъти обърка сметките на грандовете също има късмет за трофея, само че този път наподобява много по-малък. С идването на Левандовски в Барса пък ще има нови огромни футболни сред Барселона и Реал Мадрид, които ще припомнят борбите сред Роналдо и Меси, а точно Бензема против Левандовски.

дефинира първенеца Реал Мадрид за любимец с 2.10, а Барселона е с 2.30. Вероятността Атлетико Мадрид да изненада двата гранда е оценена на 7.

Италия този сезон се чака да бъде доста забавно Милан стана предишния сезон, само че през тази акция апетити за купата имат още Интер, Ювентус, Наполи и Рома. Ювентус и Рома се укрепиха най-вече и направиха много положително трансферно лято, само че Милан и Интер в никакъв случай не би трябвало да бъдат отписвани.

дава равни шансове на Ювентус и Интер с по 2.75. Любопитно е, че първенецът Милан е трети по шансове с 5. Рома да стане първенец е оценен на 10, а Наполи е с 18.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР