Тази седмица ви питаме кои са 5-те неща, с които

...
Тази седмица ви питаме кои са 5-те неща, с които
Коментари Харесай

ИГРА: 5-те неща, с които се забавлявате у дома през лятото

Тази седмица ви питаме кои са 5-те неща, с които се забавляте през лятото вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Черната змия ".

 

Може би на мнозина им се желае цяло лято да са на открито, да са на море или планина, да работят от палатката си измежду природата или пък да живеят някъде в кемпер. Но проектите от време на време са по-скоро фантазии и се оказвате още веднъж вкъщи в летния сезон. Но това напълно не е толкоз неприятно. Затворете обществените мрежи и престанете да гледате фотоси на приятелите си, които се хвалят къде се намират. Защото има толкоз доста занимателни неща, които може да вършиме и в границите на дома си. Освен това не забравяйте, че напълно не сте единствените, които населяват дома си през лятото вместо да се мотаят някъде по света. 

 

 Добави изложение

 

Ето за какво лятото е отлично време да се съберете вкъщи с приятелите си, които също скучаят след работа. Организирайте си вечер с вкусна храна, коктейли, ръб игри или пък просто филми. 

Или пък се отдайте на спа процедури вкъщи. Възползвайте се от свежите плодове и зеленчуци през лятото, забъркайте си някоя домашна маска и я тествайте, до момента в който си пиете бялото вино, комфортно ситуирани на дивана. 

 

 Добави изложение

 

Ако пък сте занимание градинари, то значи няма място за досада, когато сте си вкъщи. Винаги има толкоз доста неща да се вършат по грижите за растенията. Пък и лятото е време да си вземете някоя и друго цвете допълнително, което в допълнение ще приповдигне настроението ви. 

А мнозина домакини настояват, че чистенето на дома през лятото напълно не е като същото занятие през зимата. Чистенето през лятото е някак по-свежо, пламенно и даже зареждащо. Сложете си слушалки и си пуснете обичаната музика. А може и да потанцувате, до момента в който обирате с прахосмукачката. 

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР