Тази седмица ви питаме какъв подарък за дома бихте искали

...
Тази седмица ви питаме какъв подарък за дома бихте искали
Коментари Харесай

ИГРА: Какъв подарък за дома бихте искали да получите?

Тази седмица ви питаме какъв подарък за дома бихте желали да получите. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Убийство в " Пикадили ".

Всеки обича дарове с мотив и без мотив, само че някои са изключително мечтани. Но, даже и да може да си купите това, което желаете, постоянно е по-сладко да го получите като подарък. Понякога пък тези, с които съжителствате, не са съгласни да се сдобивате с това или това. Друг път пък в действителност нещото, което желаете е прекомерно скъпо, с цел да си го позволите. А от време на време пък ви се ще да си вземете нещо напълно дребно, само че просто не сте уверени дали ще ви подхожда или пък дали изобщо ви би трябвало.



Затова са и подаръците - с цел да получите всичко това, което не можете да си купите, не сте уверени, че ви би трябвало, не знаете дали ще ви е потребно, само че пък наподобява ужасно.

 Добави изложение



Сред известните дарове за дома са електроуредите - миялни, тв приемници, кафемашини, прахосмукачки роботи, кухненски роботи и какво ли още не. Страхотни дарове са и всички неща за украса - картини, огледала, вази, саксии с цветя, разнообразни арт съоръжения. А може пък да желаете да получите текстил за дома като подарък - възглавнички, завивка, подложки за хранене, пердета.

А вие какво желаете да получите като подарък за дома си?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

 Добави изложение Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 27.05.2022 година до 23:59 часа на 02.06.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 03.06.2022 г.на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на

приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

►►►Победителят ще завоюва книгата
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР