Тази седмица ви питаме как включвате децата в домакинстването. Един

...
Тази седмица ви питаме как включвате децата в домакинстването. Един
Коментари Харесай

ИГРА: Как включвате децата в домакинстването?

Тази седмица ви питаме по какъв начин включвате децата в домакинстването. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Философски писма. Апология на лудия. "

Всъщност присъединяване на децата в семейството не е употреба на детския труд, както някои си мислят, ами е добра форма на образование. И в действителност даже самите деца се забавляват, тъй като не одобряват това за работа, а за игра, която увлича вниманието им и ги ангажира, вместо да скучаят. Така че не жалете децата си, те могат и им е потребно да ви оказват помощ вкъщи.



Но какво могат да вършат децата, с цел да са ви в помощ за домакинстването?

Сред най-любимите занимания на децата е да ви оказват помощ в кухнята до момента в който готвите - носят подправки, бъркат, сеят брашно, редят артикули върху пицата, овалват пилешки хапки в яйце и галета. Всъщност децата са едни чудесни кулинари, тъй че просто им дайте късмет и бъдете търпеливи. Няма да сготвите нито бързо, нито чисто, когато сте с децата, само че сигурно ще бъде занимателно. А най-после всички заедно избършете кухнята.

 Добави изложение



Децата сполучливо могат да се оправят и с бързане на прахуляк и обиране с прахосмукачката (стига да е дребна и компактна). Няма да се затруднят и с подреждането на масата за вечеря и отсервирането по-късно. Могат да ви оказват помощ и да подредите чистите съдове от съдомиялната.

 Добави изложение

Разбира се, измежду най-основните отговорности на децата вкъщи би трябвало да бъде подреждането на детската стая . Това е може би най-омразната задача на децата, само че пък си е тяхна стая, тъй че би трябвало да поемат отговорност за типа й - играчките да са прибрани в края на деня, бюрото да е почистено след работа въху него, облеклата да не са по пода, а в шкафовете и така нататък

 Добави изложение

А вие какви домашен отговорности давате на децата си?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

 Добави изложение Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 11.03.2022 година до 23:59 часа на 17.03.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 18.03.2022 г.на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на

приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

►►►Победителят ще завоюва книгата
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР