Тази седмица ви питаме как охлаждате дома си през лятото.

...
Тази седмица ви питаме как охлаждате дома си през лятото.
Коментари Харесай

ИГРА: Климатик, вентилатор или пък щори?

Тази седмица ви питаме по какъв начин охлаждате дома си през лятото. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Новата съседка ".

 

Как се охлаждате през лятото? - един неотложен въпрос, откакто горещините към този момент ни налегнаха с цялостна мощ. 

За мнозина решението е климатик - бързо, елементарно, комфортно и дейно решение за изстудяване на дома. Няколко климатика вкъщи сигурно ще основат удобна температура както за работа, по този начин и за игра, сън и други домашни действия. Но климатикът от време на време може да ви докара до хрема, болки във врата, кръста и като цяло не се отразява удобно на всеки, тъй че не малко хора го заобикалят заради една или друга причина. Или просто го нагласят на 26-27 градуса, с цел да не става прекомерно хладно в помещението, тъй че шокът, когато се озоват на 40 градуса на открито, да не бъде прекомерно огромен потрес за организма. 

 

 Добави изложение

 

Други пък избират по-натурални способи за изстудяване - слагане на затъмняващи щори и завеси, проветряване и формиране на течение вкъщи, включване на вентилатор или пък изпозлване на една от тези нови машинки, вид преносим " климатик ", които работят с ледени акумулатори, сходно на вентилатор. 

Разбира се, постоянно го има разновидността да си вземете бърз мразовит душ или просто да натопите краката си в леген студена вода на балкона за бърз прилив на сила и ободряване. 

 
А вие по какъв начин се разхлаждате вкъщи?
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР