Тази седмица в Пловдив ще звучат гласовете на изпълнителите Аристос

...
Тази седмица в Пловдив ще звучат гласовете на изпълнителите Аристос
Коментари Харесай

Човекът глас Тони Стораро идва в “La Opera” тази седмица

Тази седмица в Пловдив ще звучат гласовете на изпълнителите Аристос Константину и Тони Стораро . Те ще бъдат музикални посетители на най-актуалната кулинарна дестинация под тепетата , част от комплекса . Това е първият ресторант в Пловдив, в който постоянно гостуват одобрени музикални реализатори у нас и по Балканите.

В петък гръцкият реализатор Аристос Константину ще зарадва феновете на гръцката музика с доста музикални шлагери, обичани на дребни и огромни на тематичното " Greek party ". Той закупи известност у нас след дуетите си с Емилия и Тони Стораро.

За положителното въодушевление в събота, ще се погрижи индивидът глас Тони Стораро , който ще извърши най-големите си шлагери и музикалните стремежи на публиката.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59



Менюто на ресторанта разполага с прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски блага, свежи салати, пикантни разядки и благоуханен самун, като това са единствено част от деликатесите.

Най-нетърпеливите пловдивски бохеми към този момент направиха резервацията си за петък и събота. Локацията на ресторанта дава отговор на висок рейтинг, бърза връзка с нощни клубове и комфортно място за паркиране.



Този петък и събота в също ще можете да се насладите на извънредно вкусна храна и прелестно въодушевление, за което ще се погрижи DJ PARTY -то.

Направете вашата резервация на номер: 087 968 6868



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР