Тази седмица в CBS Mornings експертът по начина на живот

...
Тази седмица в CBS Mornings експертът по начина на живот
Коментари Харесай

CBS Mornings Deals: Това настолно огнище е с 33% отстъпка

Тази седмица в " CBS Mornings " специалистът по метода на живот Елизабет Вернер разиска предложения за продукти, които могат да създадат живота ви по-лесен - и всичко това на изключителни отстъпки. Открийте извънредните покупко-продажби от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „ CBS “ на 65 000, с цел да се възползвате от тях през днешния ден.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени посредством CBSDeals.com. Сделките са налични за стеснен интервал от време и до привършване на количествата. Цените може да се трансформират от датата на издание.

По-ясно изображение Настолно огнище

Това настолно огнище не изисква дърва за огрев. Вместо това може да се възпламени със 70% или 91% изопропилов алкохол (не е включен). Пламъкът може да гори до 45 минути. Този комплект включва настолна основа за огнище, камера за изгаряне и задушаващ похлупак. Вземете го в този момент с 33% отстъпка.

$27 в CBS Deals

Mindscope Halloween Animated Inflatable Jabberin' Jack

Тази надуваема тиква навън, устойчива на атмосферни въздействия, включва три тематики с герои (призрачна, обичайната и смешно). Самонадува се до над 5 фута височина. Проекторът, ситуиран вътре в тиквата, включва 70 минути анимации. Захранващ кабел и кабел са включени. Вземете го в този момент с 43% отстъпка.

$40 в CBS Deals

Ролков комплект с огромен премиум щемпел с 3 пакета ID Defender

ID Defender е предопределен да ви помогне да скриете вашата персонална информация. Един щемпел може да покрива шест реда текст едновременно. Всяка ролка е подобаваща за почти 1600 използва. Всеки комплект съдържа три огромни ролки. Можете да употребявате ID Defender за сметки, поща, пакети, бутилки с рецепта и други. Продава се с 48% отстъпка в CBS Deals.

$25 в CBS Deals

Повече наличие от CBS Essentials

Ексклузивни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете чаша с ледена напитка за до 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Този тиган от лят алуминий е с 50% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете два Bluetooth високоговорителя, въодушевени от тики, на цената на един
CBS Mornings Deals: Вземете багаж от три елементи комплект за 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в придвижване и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално долни дрехи е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР