Тази седмица в 60 минути Скот Пели и екип от

...
Тази седмица в 60 минути Скот Пели и екип от
Коментари Харесай

5-годишно разследване на Хаванския синдром открива нови доказателства за това кой може да е отговорен

Тази седмица в 60 минути Скот Пели и екип от продуценти продължиха петгодишното си следствие на Хаванския синдром, феноменът на мистериозни мозъчни пострадвания на Служители и дипломати по националната сигурност на Съединени американски щати и техните фамилии, както в чужбина, по този начин и вкъщи, които в някои случаи са довели до съществени здравословни проблеми, като слепота, загуба на паметта и вестибуларни увреждания.

Тази четвърта част донесе съществени развиване на историята: подозирана връзка сред офанзивите в Тбилиси, Грузия и строго секретно съветско разследващо звено, и нови доказателства, които благонадежден източник назовава „ квитанция “ за тестване на акустични оръжия, осъществено от същото съветско разследващо звено.

Пенсиониран подполковник от армията, който управлява следствието на Пентагона за тези произшествия, подполковник Грег Едгрийн, сподели пред 60 Minutes, че е убеден, че Русия стои зад тези офанзиви и че те са част от международна акция за обезвреждане на Съединени американски щати. длъжностни лица.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР