Тази седмица светът се изправи пред загадка, достойна за Мълдър

...
Тази седмица светът се изправи пред загадка, достойна за Мълдър
Коментари Харесай

Загадката на металния блок в пустинята Ред Рок

Тази седмица светът се изправи пред мистерия, почтена за Мълдър и Скъли от " Досиетата Х ". В пустинята Ред Рок в щата Юта беше открит тайнствен железен блок от метал, за който няма никакви данни по какъв начин, по кое време и от къде се е появил.

Откритието беше направено от няколко индивида от екологичния департамент на Юта, които обикалят с хеликоптер и преброяват живеещите в региона диви дебелороги овни. " Това е най-странното нещо, на което съм се натъквал, за всичките ми години хвърчене, " споделя водачът Брет Хътчингс пред KSLTV.

Предположенията за металния блок варират от арт апаратура на неизвестен художник до извънземнен генезис и цялостна тайнственост. Департаментът по гражданска отбрана на Юта разпространиха част от фотосите и споделиха, че занапред ще проверяват случая.

Thinking about aliens <3
—(@Eveial)
Ако става дума за арт апаратура, е изцяло нелегално такава да се слага на публични места без утвърждението от локалните управляващи " без значение от коя планета е създателят й ", споделят от департамента.

Междувременно точното местоположение на монолита беше открито от феновете на загадки, които започнаха да прииждат в Юта, с цел да се снимат с чудатия предмет, който е висок 3.6 метра и има три страни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР