Тази седмица ще видим как един срещу друг черпаци ще

...
Тази седмица ще видим как един срещу друг черпаци ще
Коментари Харесай

Роксана задмина и баба Петя Буюклиева по мрънкане в „Черешката”

Тази седмица ще забележим по какъв начин един против различен черпаци ще кръстосат ученици на началник Ангелов от „ Хелс Китчън ”. Естествено първи пред зоркия взор на началник Манчев застава ергенът от Берковица Асен. Който взе участие във формата с майка  си. Повехналия момък от Северозапада посрещна компанията с много вкусна храна, само че прекали с подправките. Затова Иван Манчев го назова на смешка „ Асен Копъра ”и го поряза, че употребява прекомерно доста подправки в храната си откакто прекали  и с розмарина и мащерката.

Всичко на трапезата мина на равнище и в приятна конюнктура до момента в който фолк певицата Роксана не видя в чинията с десерта ядлива теменужка и стартира да бълва нелепости. Фолкаджийката се закани да си тръгне от компанията в случай че й поднесат цвете за храна: ”Няма по какъв начин да хапна цвете, това е парадокс! ” ядоса се ромката. Но не  изпълни заканата си да скапе компанията.

Рокси съобщи, че ще се направи на невидяла цветето до десерта си: „ Няма по какъв начин да опитам цвете, имам чуставото, че е нещо гадно и горчиво! ”, измрънка чалгарката.

„ Жена, родила си 2 деца, че една теменужка ли  ще ти се опъне!, ядосаха се феновете на лиготиите и превземките на певицата. Която очевидно преигра с държанието си. Дори Асен й се подигра, като я предложения да си опита едно букетче и й даде обещание, че нищо няма да й стане.  

Автор:vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР