Тази седмица се шумя твърде много около принц Хари -

...
Тази седмица се шумя твърде много около принц Хари -
Коментари Харесай

Принц Хари призна: Написал книгата си, само за да направи Уилям за смях

Тази седмица се шумтя прекалено много към принц Хари - от замръзналия му пенис до загубата на девствеността му навън. Но пристигна време да насочим вниманието си към принц Уилям.

Нека да се сложим на негово място. Представете си, че през по-голямата част от живота си сте обичали и сте се грижили за по-малкия си брат, единствено с цел да откриете посредством страниците на най-бързо продавания спомен в историята - 1,43 милиона копия във всички формати в Съединени американски щати, Канада и Англия още в първия ден - че той от самото начало е изпитвал злост към вас. Звучи много разочароващо, нали?
Завист за всичко - от по-голямата ти спалня и по-издигнатото ти състояние в фамилната подчиненост, до физическата ти аналогия с мама.
Говорейки пред Опра Уинфри, Хари даде да се разбере, че някъде надълбоко в унищожената му душeвност част от щастието му зависи от нещастието на Уилям.

 Уилям и Хари

" Аз съм свободен, брат ми е в капан " беше песента, която звучеше тогава. В документалния сериал на Netflix тя гласеше " Аз се ожених по обич, брат ми не ".

Хари също по този начин съобщи убеждението си, че други кралски мъже са се женили за дами, които " пасват на калъпа ", до момента в който той не го е направил: оженил се е за жива светица.

Друг обичан лайтмотив е, че Уилям и Кейт (и други висши кралски особи) по някакъв метод " ревнуват ", тъй като Хари и Меган са доста по-добри в това да бъдат кралски особи.

Хари не пропуща опцията да се скара на Уилям, до момента в който издига себе си. Той даже не се тормози, когато става въпрос за свещените фамилни връзки. 

 Уилям и Хари

" Майка ми си свърши работата с брат ми и в този момент още веднъж ми оказва помощ ", сподели той един път.

" Аз просто се грижа кралицата (покойната Елизабет) да бъде предпазена и да бъде обградена от верните хора към себе си ", сподели той в предаването Today по NBC предходната година, с безмълвното намекване, че на принц Уилям не може да му се има доверие да направи същото.

На екрана, в персонален проект или на страниците на вестниците той се стреми да покаже, че е по-добрият брат - морално надминаващ във всяко отношение, а не отегчителен, вървежен дисциплиниран кралски дупедавец.

" През целия ни живот съм подавал ръка на брат си, само че към този момент не желая да го върша " - споделя натъженият Уилям, когато разривът сред тях се задълбочи през януари 2020 година

" Представете си по-малък брат, който цялостен живот подклажда злост към по-големия си брат, тъй като се е родил пръв. Но това е жалкият миг, до който сме стигнали. "

 Уилям и Хари

Телевизионният водещ Андрю Мар съобщи тази седмица, че книгата на принц Хари и цялостното му държание след " Мегзит " освен са нездравословни за монархията, само че даже могат да ускорят нейната гибел.

В цялата книга висшите кралски особи и придворните са показани като непохватни простаци, а прогресивният, интелигентен заек Хари е възхитителна диаметралност на глупавия Уили, боязливата костенурка.

И в случай че съдим по появяването на Хари в шоуто на Стивън Колбърт в Америка, която донесе най-голямата публика на поредицата от две години насам - 3,5 милиона фенове - монархията е показана като още по-голямо посмешище там.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР