Тази седмица Никол Шерцингер обяви официалното завръщане на Pussycat Dolls

...
Тази седмица Никол Шерцингер обяви официалното завръщане на Pussycat Dolls
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Pussycat Dolls, булимията и защо певицата не е успяла да се наслади на славата

Тази седмица Никол Шерцингер разгласи формалното завръщане на Pussycat Dolls на огромната сцена напролет на 2020 година Покрай тази вест певицата даде изявление за Guardian, в което споделя за прекарванията си, свързани с женската група - и позитивни, и негативни.

Никол е израснала в консервативно и доста религиозно семейство. И до ден сегашен тя прави всичко допустимо да посещава черква най-малко два пъти седмично. А когато отива на прослушване за Pussycat Dolls, зa първи път се сблъсква с голотата и вниманието, което тя притегля.

Още преди да стане член на групата, Шерцингер страда от хранително разтройство. То се изостря още повече, когато славата става нейно всекидневие, всички гледат по какъв начин наподобява, а графикът й е претъпкан със задания. Никол става захласната от храната и от време на време прекарва по пет и повече часа във фитнеса дневно.

За този интервал певицата споделя, че е живяла в един доста " мрачен свят ", тъй като тази фикс идея съумява да открадне насладата й от живота и от всичко, с което се занимава. И тогава тя има единствено две положение - или работи, или се изтезава.

След дълго изтезание, при започване на 30-те й години лекарите съумяват да я изплашен, заявявайки, че булимията стартира да визира и гласните й струни. И това й работи като пробуждане. Тогава тя взима своя избор - да се пребори с компликациите, да си вземе поуките и да израсте.

Именно поради този тъмен интервал, който съпътства най-славните й години, Шерцингер е същински разчувствана от повторното събиране на Pussicat Dolls - просто първият път не е съумяла да вземем най-хубавото. Но този път е сигурна, че ще успее. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР