Тази седмица на вълнуващо събитие в Букурещ, Румъния Xiaomi представи

...
Тази седмица на вълнуващо събитие в Букурещ, Румъния Xiaomi представи
Коментари Харесай

Цветни и модерни - популярната гама устройства е вече тук

Тази седмица на вълнуващо събитие в Букурещ, Румъния Xiaomi показа новата серия Redmi Note 13. Вълнуващата нова основна серия на марката включва пет устройства, които допълват известната гама Redmi Note: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G и Redmi Note 13. Потопихме се в безкрайната палитра от благоприятни условия, които ни предлага актуалният градски метод на живот, кондензиран с нововъведения. В светлината на новите технологии, Redmi Note 13 на Xiaomi показва невероятна гама от смарт телефони, които освен придвижват фотографското изкуство на ново равнище, само че и съчетават жанр и функционалност в едно.

Серията Redmi Note 13 е не просто смарт телефон, а средство за основаване на вълнуващи мемоари и обрисуване на емблематични моменти в живота ни. Високорезолюционната 200-мегапикселова камера, оборудвана с оптична стабилизация на изображението (OIS), предоставя опцията да заснемете всеки миг с изключителна изясненост и подробност. С 2-кратно и 4-кратно нарастване на фрагмента ни се предоставя несравнима еластичност при основаването на неповторими фотоси.



АМОLED екранът с периодичност на освежаване до 120 Hz на серията Redmi Note 13 ни води във виртуален свят на красиви и наситени цветове. Всяка снимка е като кадър от филм, а тънката рамка на смартфона придава на устройството грациозен и съвременен тип. 

Redmi Note 13 Pro+ 5G и Redmi Note 13 Pro 5G оферират кристално ясна картина с 1,5K AMOLED екран и 1800 нита оптималната бляскавост. В същото време Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G и Redmi Note 13 разполагат със супер явен FHD+ AMOLED екран.

Плавно плъзгане на екрана без закъснение е обезпечено на всяко устройство от серията Redmi Note 13 с помощта на 120Hz AdaptiveSync периодичност на освежаване, което прави всички преживявания при гледане по-плавни, по-ясни и по-приятни.

Серията Redmi Note 13 не е единствено за красиви фотоси. Тя е знак на устойчивост и издръжливост. С Corning® Gorilla® Glass Victus® и усъвършенстван екран, съчетани с TÜV Rheinland документи за отбрана на очите, вече можем да бъдете спокойни, че нашето устройство е готово да издържи на всеки опит и премеждие.

Но преживяванията не стопират до тук. Сърцето на Redmi Note 13 е новият 4nm процесор, предлагащ най-високата продуктивност в своя клас. Зареждането до 100% за единствено 19 минути с HyperCharge технологията на Redmi Note 13 Pro+ 5G обезпечава бърза и надеждна работа през целия ден. За да означи появяването на новата серия Redmi Note 13 на интернационалните пазари, Xiaomi се причислява към акцията " Red Bull Can You Make It? " като световен сътрудник, подновявайки съдействието си с Red Bull и позиционирайки известната нова серия Redmi Note 13 като неразделна част от акцията.



Но технологията не е единствено в смарт телефоните. Вече имаме същинско украшение на китката на ръката ни. Новият смарт часовник Redmi Watch 4 е оборудван с квадратен, ултра огромен 1,97″ AMOLED екран за удовлетворяващо преживяване. Това е и най-големият квадратен смарт часовник Redmi, осигуряващ по-пълноценно преживяване единствено с един взор. Изисканият дизайн на Redmi Watch 4 включва междинна рамка от алуминиева сплав и е първият Redmi смарт часовник с лесна за работа въртяща се OTS корона от неръждаема стомана. За още по-голямо улеснение Redmi Watch 4 разполага с напълно новия механизъм за бързо освобождение за промяна на каишките. Redmi Watch 4, показват идващото потомство на модерния метод на живот. Съчетавайки хубав дизайн с интелигентни функционалности за мониторинг на здравето и разнородни спортни режими, часовниците отразяват динамичния ни жанр.

Докоснете върха на аудио преживяванията с Redmi Buds 5 Pro и Redmi Buds 5 - две нови допълнения към семейството на Xiaomi, които преобразяват метода, по който слушаме музика и поддържаме връзка в всекидневието.



Redmi Buds 5 Pro не са просто слушалки - те са вратата към ново измерение на звука. С вградената технология за обемен тон и поддържането на LDAC Bluetooth® кодек, те дават на слушателя необикновено реалистично и поглъщащо аудио преживяване. Активното шумопотискане (ANC) с до 52 dB, разграничено на три режима, обезпечава тишина и централизация, до момента в който адаптивният режим въз основата на ИИ подстригва фона и подсигурява съвършено слушане във всяка конюнктура.

Redmi Buds 5 Pro дават опция за персонализиране, посредством пет разнообразни профила за настройки на звука (EQ). Съчетайте това с непрекъснатото слушане до 10 часа и обща устойчивост до 38 часа с калъфа, и получаваме истинско превъзходство в света на безжичните слушалки.

Redmi Buds 5 съчетават жанр и функционалност. Създадени със сърце към усъвършенствани звукови преживявания, те оферират до 46dB ANC и три режима на фонова среда. Съчетайте това с до 10 часа непрестанно слушане и обща устойчивост от до 40 часа с калъфа, и вие сте подготвени за деня, без да се притеснявате за батерията.

Влизайки в света на Redmi Note 13 и новите устройства от Xiaomi, не просто стъпваме в бъдещето, а създаваме своя лична икона на модерния градски метод на живот.

Бъдете въодушевени, бъдете съвременни, бъдете емблематични!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР