Тази седмица на правителственото си заседание Бойко Борисов коментира, че

...
Тази седмица на правителственото си заседание Бойко Борисов коментира, че
Коментари Харесай

Григор Здравков за 100 тира с цигари: Борисов лъже и манипулира

Тази седмица на държавното си съвещание Бойко Борисов разяснява, че по времето на служебното държавно управление на президента Румен Радев 100 тира с цигари контрабандно са влезнали в България единствено за месец.

" И незабавно с идването на третото ни държавно управление е спряна контрабандата. Смятайте какъв брой пари са и къде са отишли “, означи министър председателят Борисов. „ Вече си изяснявам за какво толкоз доста желаеха да има служебно държавно управление “, добави още министър-председателят, напомняйки и направеното за месец във връзка с самолетите.

" Пълна неистина. Ние извадихме информация. Борисов лъже и манипулира. Има ги и докладите на организация " Митници ". След огромния пердах против контрандата през 2017г. са спрени над 37 млн. къса цигари. Това са 3 камиона и половина за цялата година, освен за служебното държавно управление. Задавам си въпроса: откакто през границата са минали 100 камиона, къде са ги съхранявали, по какъв начин се пушат 100 камиона за 3 месеца? Освен в случай че не са за пренос ", сподели Григор Здравков от легия " Антимафия " в " ЕвроДикоф " по " Евроком ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР