Тази седмица Bandai Namco обяви за пореден път, че Ni

...
Тази седмица Bandai Namco обяви за пореден път, че Ni
Коментари Харесай

Ново видео към Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Тази седмица Bandai Namco разгласи за следващ път, че Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ще бъде забавена, разочароваща вест за мнозина, която обаче евентуално идва за положително, защото това ще даде повече време на основателите ѝ да я приближат оптимално до сполучливата първа част и класика в своя род игра. За това пък, издателят разгласява ново видео в YouTube. Става дума за видео дневник, в който надникваме зад сцената с актьорите, озвучаващи основните герои в играта.

Що се отнася до упоменатото закъснение, съгласно което играта към този момент ще се появи в края на март идната година, основателите оправдаха своето решение с потребността да бъдат допълнени „ нови хрумвания и нововъведения “.

„ С нововъведенията и новите хрумвания идва потребността да се уверим, че всичко действа в едно по един занимателен и заможен метод. Това значи, че ще ни е нужно още време, с цел да сме сигурни, че Ni no Kuni II ще посрещне високите ни стандарти. Така че през днешния ден, бих желал да помоля всеки за повече самообладание, защото местим международната премиера на играта за 23.03.2018 “, написаха от разработчика на играта LEVEL –5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР