Тази събота в село Кътина се проведе едно от най-чаканите

...
Тази събота в село Кътина се проведе едно от най-чаканите
Коментари Харесай

Отборът на Birell пребори всички препятствия в Legion Run 2018 с добро настроение и екипна игра


Тази събота в село Кътина се организира едно от най-чаканите спортни събития тази година - Legion Run. Трасето бе построено наоколо до езерото на село Кътина с трудности за прескачане, водни и кални уреди и прави за тичане. Legion Run се организира за пета поредна година в България и включва дестинации в 12 страни на 3 континента като Румъния, Словакия, Литва и Украйна. Legion Run беше място за доста страсти и среща с другари и събра на едно място безчет хора, които жадуваха за завършения.

Копнежът за повече адреналин сплоти и играчите от тима на Birell в тазгодишното издание на Legion Run и те дружно с останалите участници в конкуренцията имаха опция да подложат на тестване своята физика и душeвност и да преодолеят калните и водните трудности до финала. Отборът на Birell, който сплоти силите си и желанието за риск и развлечение бе формиран от млади и решителни участници- представители на медиите, блогъри и чиновници на Карлсберг България.

Екип на Birell посрещаше всички запалянковци в особено построена зона за релаксиране, в която всички участници и гости на събитието имаха опция да си починат, презаредят своите телефони, както и да се насладят на новата бира без алкохол. Също по този начин като част от атракциите на Legion Run, беше построено специфичното затруднение на Birell Гладиатор, а участниците, които съумяха да го преодолеят с най-хубаво време получиха специфични награди от марката – спортни раници и смарт гривни.

Участието на Birell в предизвикването Legion Run не е по никакъв начин инцидентно. Благодарение на изотоничните си свойства и на по-ниското калорийно наличие спрямо елементарната бира и сладките газирани питиета, бирата без алкохол има своите преимущества за хората, стремящи се към деен метод на живот. Birell е освежаваща, утоляваща жаждата бира без алкохол, която не прави компромис с същинския бирен усет. Създадена по същия метод, както и алкохолната бира, със съставки единствено от натурален генезис (ечемик, малц, пшеница, хмел и дрожди), напитката подсигурява същия страховит усет, който хората чакат от качествената бира, само че без алкохол.

Срещите с другари, предизвикани от споделената обич към дейния живот и спорта, е освен нов тренд, само че към този момент и метод на живот.

Неотдавна оповестено европейско изследване на здравната застрахователна компания BUPA разкрива, че повече от половината хора са загрижени за здравето си в дълготраен аспект. В този смисъл не е чудно, че виждаме цяло ново потомство потребители, които интензивно търсят безалкохолни или ниско алкохолни други възможности.
Birell се предлага в два бирени стила:

- Birell Pilsner – лагер бира с кондензиран житен темперамент, добре уравновесени плодови нотки и лек, дългогодишен малцов вкус;

- Birell Belgian Wit с присъщ другоземен плодов усет, хлебни нотки и дългогодишен плодов и леко горчив послевкус.

Продуктовото портфолио на компанията включва многообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко типа хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов темперамент. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – любеница, ябълка, круша и боровинка.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР