Тази събота в 20:00 часа зрителите на NOVA ще видят

...
Тази събота в 20:00 часа зрителите на NOVA ще видят
Коментари Харесай

Ясни са първите осем звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на „С Рачков всичко е възможно“

Тази събота в 20:00 часа феновете на NOVA ще видят първите осем звезди, подготвени да се впуснат в занимателните провокации на най-новото шоу „ С Рачков всичко е допустимо “. Мария Игнатова, Елен Колева, Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев – Геро, Йордан Йовчев, Борислав Захариев – Боби Турбото и Калин Врачански, ще изиграят дебютните осем игри дружно с обичания водещ Димитър Рачков.

„ С Рачков всичко е допустимо “ ще подложи осемте звезди на същински смешни игри, в които победител няма да има. В разнообразни конфигурации, определени от водещия, гостите ще влязат без подготовка в провокации, тъй като ще научават за тях непосредствено на сцената. В първото предаване феновете ще видят музикални игри свързани с танци и пеене, асоциативни игри и актьорски и физически задания, чийто излаз ще разплаче всички от смях.

Едно от най-забавните провокации ще бъде „ Голямото люлеене “, в което за първи път ще влязат актьорите Борислав Захариев и Елен Колева. А в края на предаването ще се завърне и обичаната „ Луда стая “, която още веднъж ще изпита актьорските умения на участниците под надолнище от 22 градуса, а сюжетът ще бъде диктуван единствено от водещия.

Какво ще се наложи да вършат на сцената на шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “ Мария Игнатова, Елен Колева, Елена Атанасова Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев – Геро, Йордан Йовчев, Борислав Захариев – Боби Турбото и Калин Врачански? Как ще се споделят игрите и коя ще е най-смешна? На какво са подготвени осемте звезди, с цел да разсмеят всички? Кой ще се забавлява най-вече? – разберете тази събота в 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата и формалния Instagram профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР