Тази събота, точно в 16:30 часа, актуално-публицистичното предаване за икономика

...
Тази събота, точно в 16:30 часа, актуално-публицистичното предаване за икономика
Коментари Харесай

Как се изгражда най-високата катерачна стена в света и какво е усещането да работиш за автомобилния гигант Tesla

Тази събота, тъкмо в 16:30 часа, актуално-публицистичното предаване за стопанска система Money.bg по Bulgaria ON AIR ни среща с Васил Шарланов - началник на отдел " Дизайн и архитектура " на българската компания Walltopia, която построи най-високата в света стена за катерене. Той ще разяснява тематиката какви са процесите на основаване и извършване на сполучлив план с сходни мащаби.

По време на първата част присъединяване в предаването ще вземе и Александър Атанасов, който ще опише какво е чувството да сбъднеш фантазията си и да работиш за Tesla - компанията, избрана като най-ценният производител на коли в света.

Втората половина от съботното издание ще продължи с коментар за ръководството на парите за втора пенсия. Даниела Петкова, член на БАДДПО и Председател на УС на ПОК " Доверие ", ще беседва по тематиката за представянето на българските пенсионни фондове в изискванията на световен стопански спад.

Съботното издание на предаването Money.bg ще завърши с коментар на икономиста Даниел Василев за това за какво финансовите пазари означават върхове при отрицателни стопански прогнози?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР