Тази събота Силвена Роу ще посрещне в кухнята на „Моето

...
Тази събота Силвена Роу ще посрещне в кухнята на „Моето
Коментари Харесай

Асен Блатечки се развихря в кухнята

Тази събота Силвена Роу ще посрещне в кухнята на „ Моето звездно празненство “ обичания си български артист Асен Блатечки. „ Лошото момче “ на българското кино ще потърси кулинарното подпомагане на кралицата на вкусното и здравословно хранене, с цел да подготви специфична вечеря, с която да означи Световния ден на театъра – 27 март.

Гости на Блатечки ще са Койна Русева, с която са театрална двойка от над 20 години, София Ракова, която се грижи за ефектния му театрален тип, и Максим Тутунаров, по чиято книга „ Най-красивата жена, която убих “ Асен напълно скоро следва да направи филм.

„ Когато се наложи да сготвя нещо, го върша обичайно, само че никога не съм фен готвач. Всичко, което Силвена прави, е извънредно вкусно. Ако трябваше аз самичък да сготвя, несъмнено щеше да е пагубно “, споделя Асен за премеждията си в кухнята на „ Моето звездно празненство “.



За главно Силвена и Асен ще подготвят телешко филе, поднесено с нар и лук, и риба тресчица с гарнитура от две пюрета – от боб и от грах. За десерт Chef Роу ще покаже по какъв начин се прави любимецът на най-големите кралски особи – британският шедьовър „ итън мес “.

В края на вечерта Асен и Силвена ще посрещнат гостите на домакина, с които ще обсъдят забавни тематики като разликата сред хронологичната и биологичната възраст и какви са премеждията на веганите, каквато е и Койна, за която двамата ще поднесат особено меню.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР