Тази събота ще се проведе 14-ото издание на Открития ученически

...
Тази събота ще се проведе 14-ото издание на Открития ученически
Коментари Харесай

Детският турнир Златно перце ще се проведе тази събота за 14-та поредна година

Тази събота ще се организира 14-ото издание на Открития училищен шампионат по бадминтон “Златното перце”. Домакин на конкуренцията е профилираната за бадминтон зала “Европа”, която се намира на бул. “Искърско шосе” №7 в ж.к. “Дружба”.

Състезанието е за деца на възраст от първи до седми клас и се организира под съдийството на 3-членно журии и реферии, обезпечени от БФБ, според правилник и условия за осъществяване на професионални надпревари.

ХIV издание на ученическия шампионат по бадминтон " Златното перце " се провежда от Българска федерация по бадминтон и „ ЕКОПАК България “, организира се под патронажа на Столична община и с поддръжката „ Девин “ ЕАД.

Сред поканените публични посетители на шампионата са кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и изявените ни състезатели по бадминтон Мария Делчева, Линда Зечири, Мария Мицова, Петя Неделчева, Димитър Янакиев, Иван Русев, Гергин Недялков и други

Всяка година дребните състезатели имат шанса да премерят сили между тях, да получат скъпи упътвания и препоръки от техните идоли в този спорт.

Организаторите на шампионата обезпечават за децата ракети, перца, медали, купи и награди за всички участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР