Тази събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV специален

...
Тази събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV специален
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев през сълзи разказва за най-тежкия си момент

Тази събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV специфичен посетител на очарователните Нели и Меги в най-уютното и предразполагащо за персонални откровения телевизионно студио – това на " Търси се… “ – ще бъде Стойко Сакалиев.

За първи път феновете ще видят и дъщерята на футболиста – Любомира, която тази година съумя да пребори тежко онкологично заболяване. С доста сълзи на очи, двамата ще опишат за сложната борба, през която минава младото момиче, и по какъв начин тази болест съумява да ги сближи по нов метод.

Тази година в действителност се оказва най-щастливата за футболиста, откакто през лятото подписва брак с огромната си обич Габриела. Двамата се срещат в най-трудния миг – точно когато диагностицират дъщерята на Сакалиев с тежката диагноза.

" Ние сме сродни души. Габриела е популярен човек за мен! “, искрено и през сълзи ще показа Стойко пред Меги и Нели.

" Още преди да се родя, съм си избрала да бъда с теб! “, сантиментално ще признае страстите си брачната половинка на футболиста – Габриела.

За другарствата, болките, сълзите и пророческите сънища на Стойко Сакалиев – искрено единствено в " Търси се... “ в събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР