Тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV студиото

...
Тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV студиото
Коментари Харесай

Тя се ражда с една гърда, историята на 20-годишно момиче

Тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV студиото на " Животът по автентичен случай “ ще отвори порти за една млада, красива и талантлива с разум и гений актриса. Звездата на спектакъл " Българска войска “ и любимката на феновете от " Съни Бийч “ Евелин Костова ще се впусне в най-откровения си диалог пред водещата Александра Сърчаджиева. Зрителите ще надникнат в най-близкото обграждане на актрисата и ще научат по какъв начин се е трансформирал света за нея, откакто е дала живот и е станала майка за образец.

В рубриката " Моето ново Аз “ ще проследим историята на едно 20-годишно момиче, което по рождение е надълбоко белязано от природата. Тя се ражда единствено с една гърда, а това срутва самочувствието ѝ и трансформира всекидневието ѝ в призрачен сън. След безчет опити и какви ли не способи да прикрие положението си, тя се взема решение на съществени промени и се обръща за помощ към екипа на клиниката. Какво ще предложат експертите и по какъв начин ще се развие казусът, ще разберем тази събота (30 септември) от 17:00 ч. по bTV.

Новият " стопанин “ на класацията " Топ 10 “ Филип Буков ще покаже безчет фрагменти, демонстриращи безкрайната фикция на родните звезди. Ще разберем кои са десетте най-екстравагантни български ВИП персони и ще забележим смели визии, за които единствено същинските звезди биха имали кураж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР