Тази събота, 29 септември, във Варна от 11 ч. на

...
Тази събота, 29 септември, във Варна от 11 ч. на
Коментари Харесай

Киро Скалата с нови предизвикателства към варненци

Тази събота, 29 септември, във Варна от 11 ч. на паркинга на Мосю Бриколаж, продуцентът и водещ Кирил Вълчев - Скалата ще осъществя 5-то си издание от турнето " Крале на Силата " за този сезон. Единственото благотворително шоу с 20-годишна история, раздаващо награди на публиката, която взема присъединяване в елементарно изпълними провокации.

Основната цел на Скалата постоянно е била да разкрие лекотата и потребния резултат от упражненията с тежести на необятната публика, както и да даде сцена за изява на първенци и спечелили в света на силата. Именно от тук потеглят известни имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Ани Лозанова и други.

Надпреварата във Варна включва: Повдигане на щанга от лег с 20, 40, 60 кг; набирания; кофички и коремни преси за оптимален брой повторения. Категориите са за деца, юноши, възрастни и ветерани над 40 години, девойки и момчета. Наградите са за над 5000 лв. и включват хранителни добавки, протеинови вафли, фитнес облекло и аксесоари, колелета, карти за фитнес и доста други.

В поддръжка на тази благородна самодейност всякога се включват другари на водещия, като олимпийската звезда Йордан Йовчев, професионалния културист Радослав Ангелов или скандални и сексапилни плеймейтки като Нора Недкова и Жанет Осипова, дебютирали пред камерата на Фитнес Мания.

Специални посетители този път са балканският първенец по културизъм Антонио Георгиев, който ще показва спортна мускулатура, волейболистите мис Варна 2018 Михаела Йорданова и мистър България Георги Йовчев които упражняват и забавляват с участници и аудитория. За положителното въодушевление и музикалната стратегия ще се погрижи културистът-певец, първенец на Италия- Фантомас. Асистентка на водещия ще бъде щерка му - републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева.

Очаквайте телевизионните разновидности на събитието с спомагателни материали, които ще бъдат излъчени във формата на именитото предаване Фитнес Мания от ноември!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР