Тази събота - 11 септември, в ефира на обществената телевизия

...
Тази събота - 11 септември, в ефира на обществената телевизия
Коментари Харесай

Мая Костадинова: Надявам се в Говори сега да говорят хората, които взимат основните решения в държавата

Тази събота - 11 септември, в ефира на публичната телевизия започва новият съботно-неделен блок " Говори в този момент " с водещ Мая Костадинова.

Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 17.00 до 19.00 ч.

" В " Говори в този момент " се надявам да приказват тези, които имат какво да ни кажат. И това да са хората, които взимат главните решения в страната. Тези, които гласоподават, а не толкоз политиците. Искам да благодаря на Мариела Драголова, която ме предложения да създадем дружно това, което липсваше досега в програмата на Българска национална телевизия, а точно - съботно-неделен следобеден блок, обясни в " Още от деня " Мая Костадинова.

В блока ще има и поддържащи водещи - със свои рубрики ще се изявяват някогашната ни шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, Дими Стоянович, Николай Василев, Детелина Калфова.

" Всички ние сме по-честни, в сравнение с когато заставаме пред камера. Така че политиците отвън ефир са доста почтени, само че когато седнат пред екрана, се тормозят да кажат цялата истина, по-избирателно я показват. Но нашата работа е да успеем да ги накараме да кажат цялата истина ", показа още Мая Костадинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР