Тази пролет абитуриентите в цялата страна ще претеглят училищните класации,

...
Тази пролет абитуриентите в цялата страна ще претеглят училищните класации,
Коментари Харесай

Младите ученици, вземащи решение за колежи, претеглят държавната политика в решенията си

Тази пролет зрелостниците в цялата страна ще претеглят учебните ранглисти, университетските специалности и живота в кампуса, до момента в който вземат решение къде да се ангажират със идната глава от живота им. За някои ще има различен фактор, който би трябвало да се вземе поради: държавната политика.

Решението на Върховния съд на Добс, отменящо делото Роу против Уейд през 2022 година — и отваря пътя на някои щати да постановат забрани върху абортите — промени смятането за някои възпитаници. Грейс, абитуриентка в Южна Каролина, става все по-загрижена от концепцията да живее в щат с стеснен достъп до аборти. Тя разказа, че се усеща нервна, че възбраните на абортите ще доведат до повече ограничавания върху правата на дамите като цяло.

„ Не ми е удобно да бъда в положение, което не цени кой съм или не ме цени правата ми като персона “, сподели тя – условие, което хвана майка й Андреа неподготвена. (Помолиха ни да не отпечатваме имената им от боязън, че тази история може да повлияе на шансове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР