Тази прогноза ще разкаже на жените за тайните пристрастия на

...
Тази прогноза ще разкаже на жените за тайните пристрастия на
Коментари Харесай

Антихороскоп: Какви са тъмните страни от характера на мъжете с тези зодии

Тази прогноза ще опише на дамите за тайните пристрастия на техните господа!
Но какво, в случай че желаете да знаете всичко и даже повече за колегата си? Астролозите твърдят, че и от това има излаз! И това е антихороскоп. Той отразява всички тези черти на разнообразни типове мъжки характери, които всеки човек може да срещне. Всичко в него е без декорация - единствено голи обстоятелства.
Овен
Мъжът Овен е нападателен, твърдоглав, припрян и безмилостен. Такъв благородник споделя, че мисли, без да пести възприятията на другите. За страдание романтизмът не му е характерен, тъй че не очаквайте цветя. Не бива обаче да бъдете и умни: подобен мъж презира нацупените и педантични дами, тъй като се усеща нищожен. Основната му отличителна линия е бързата загуба на интерес към нещо... или даже към някого.
Телец
Мъжът Телец е този човек, който е безумно отегчителен. По природа той е муден и муден. Вместо да съзерцава красивото, той ще избра да приказва единствено за проблемите си. В същото време е изцяло непредсказуем и при положение на опасност е в положение да потъпче съперника от нищото. Телецът е извънредно ревностен и притежателен човек. Ако желаете да се сприятелите с него, храните го вкусно и го галете.
Близнаци
Този вид джентълмен е най-ветровит: през днешния ден той спи с един, на следващия ден - с различен. Близнаците не виждат дефекти в себе си и по тази причина упрекват другите за всички грехове. Интересен факт: мъжете, родени под този знак, са добре изглеждащи единствено, когато са млади и по-късно отпадат от погледите ни.
Рак
Той е застрашителен притежател, който не търпи възражения. Стъпка надясно, стъпка наляво - той има всичко под надзор. На стадия на бонбонено-букетния интервал това може да наподобява пикантно за дамата, само че в брака, уви, тя ще е разочарована. Раците също са патологични лъжци. Заслужава ли си да свържете живота си с тях? По-добре помислете?
Лъв
За подобен мачо красивият сателит е просто следващият трофей, нужен за определяне на личното му „ аз “. Идеалната му жена е робиня, подготвена да следва несъмнено напътствията на господаря си. Силен човек до него, обаче няма да търпи, както и прекомерно възрастен човек с нотки на мимически бръчки.
Дева
Мъжът Дева е леден и непрогледен, сбит и взискателен. Това обаче не е всичко. Основният проблем на Девата е цялостната асексуалност. Вместо здравословни интимни връзки, целувки и обятия, избраникът му може да разчита единствено на взаимно пътешестване и хранителни артикули. Разбира се, има и изключения, само че и те не са по-лесни с тях. Такъв благородник приема всяка дума на жена с неприязън, тъй че даже дребна смешка може да се преглежда като груба засегнатост.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР