Тази предизборна кампания не прилича на нито една за изминалите

...
Тази предизборна кампания не прилича на нито една за изминалите
Коментари Харесай

Заедно за промяна готови с 14 стратегически проекта за развитие на България

Тази предизборна акция не наподобява на нито една за миналите 30 години, само че повода не е единствено пандемията, а опитът да се употребява пандемията, с цел да се манипулира самата акция. Борисов знаеше доста добре, че ще има трета вълна на пандемията, все пак на 1 март той направи освобождение на заведения за хранене, учебни заведения и единствено след 15 дни сподели цялостен локдаун. Това е опит за заплашване, това е променчивост, която има за цел да сплаши българските жители и да им каже " не гласувайте, тъй като ще се болестите ".

Това показват от " Движение Заедно за смяна " в прессъобщение, изпратено до медиите.

Ето какво показват още: " Формалното съображение е, че той се бори за живота на хората, а действително е тъкмо обратното- смъртността в България е доста висока, неналичието на опазване на здравето, изключително в провинцията и по-малките обитаеми места е фрапиращо ниска. " Движение ЗАЕДНО за смяна " е радикално друга коалиция. Тя употребява няколко партии за своята регистрация и техните структури, само че действително това е коалиция формирана напълно от специалисти. Начело на листите са одобрени български учени, обединени от обща стратегия и Нова теория за ускорено развиване на страната. Става дума за такива известни български учени като: проф. доктор Гарабед Минасян, проф. доктор Иван Станков, проф. доктор Лъчезар Аврамов, проф. доктор Александър Томов, проф. доктор Гена Велковска, доцент Свилен Нейков, проф. Велковски и доста други.

Движението се оглавява от изключителни специалисти в съответни области на науката и практиката.Най-важната част на програмата на придвижването е реализацията на 14 стратегически и национални плана в селското стопанство, енергетиката производството на цветни и редки метали, газопреносната система морската и речна пристанищна инфраструктура, както и създаване на автомагистралите север-юг. Реализацията на тези стратегически национални плана учредени основно на директни непознати вложения, подсигуряват увеличение на темповете на стопански напредък до 5-7% средногодишно за интервала 2021- 2024 година. Това разграничава " Движение ЗАЕДНО за смяна " от всички други участници в предизборната борба.

Става дума за безусловно съответни планове и безусловно съответна стратегия. Ние не одобряваме популизма в това число някой от нашите евентуални сътрудници, които дават обещание пенсии и заплати без каквато и да е концепция от кое място ще вземат парите. Затова още по-нелепи са обещанията да се раздават милиарди като непосредствена помощ за рецесията обвързвана с пандемията. Безразборното харчене на пари е типично за Борисов последните шест седем осем месеца, само че няма никаква икономическа опция то да продължи след изборите.

Единствено вероятната тактика за развиването на страната е преструктуриране на стопанската система и ориентировка към висок стопански напредък е допустимо едвам след увеличението на темповете на напредък могат да се освободят средства за увеличение на пенсии, заплати, в това число още през идната година, в случай че междинните темпове на напредък са 5/7 на 100. Може да се удвоят пенсиите и заплатите до 2024 година и по този метод да се преодолее изоставането получено при ръководството на Борисов.

Ние предвиждаме цяла поредност от промени в това число и в децентрализацията на административното обслужване, по този начин да вземем за пример ние предлагаме доста от административните структури да бъдат изведени от София, която е претрупана и към този момент надвишава 2 милиона души население. Така ние се ангажираме с концепцията да превърнем Пловдив в културна столица на България, което не е не е просто фраза. Имаме желание да изнесем министерството на културата и няколко организации в Пловдив и да го превърнем в главен фестивален и културен център за всички съществени изкуства. Пловдив е най-голямото наше историческо завещание от времето на траките. Искаме това завещание да стане притежание на цяла Европа и на целия свят, което значи да създадем многомилионни вложения в развиването на културната инфраструктура.

Специалната ни идея за Варна е възобновяване и като морска столица на България. Това се основава на визията ни да превърнем пристанище Варна в главен транспортен пункт за транспорт на товари от Азия през Варна, Русе и Дунава и северозападна Европа. Река Дунав е голямо неизползвано благосъстояние на България. Имаме капиталови планове да построим три съвременни речни пристанища на Дунав и да възстановим реката като главен транспортен кулоар за български артикули до Европа. Всички тези съответни планове се отличават значително от това, което правеше Борисов през последните 10 години.

Той харчи европейски пари на 22 милиарда евро, само че в същото време криеше от народа, че през банките са изтеглиха над 37 милиарда евро за времето на неговото ръководство. Ние желаеме тези пари да останат в България и знаем по какъв начин да го създадем! Силата на " Движение ЗАЕДНО за смяна " и на неговите предизборни листи е във високата подготвеност и обединяването в единно цяло на наш интернационален теоретичен потенциала. Девиза на водача на придвижването е проф. Александър Томов е " Нови работни места ". Искаме да осигурим всяка година не по-малко от 30 хиляди нови работни места, това е единственият метод да задържим младежите в страната и да им осигурим почтено възнаграждение, няма различен по-кратък път за справяне с заплахата за оцеляването на нацията демографска злополука. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР