Тази нощ ще преобладава ясно и почти тихо време. Сутринта

...
Тази нощ ще преобладава ясно и почти тихо време. Сутринта
Коментари Харесай

Синоптиците ни глезят. Какво време обещаха за следващите дни

Тази нощ ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Сутринта на обособени места в низините и към водните басейни ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, по-високи по морския бряг, в София - към 5°. През деня ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 22°.

Над планините ще доминира слънчево време с незначителна висока облачност. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - до сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.
-->
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са 21-24°. Температурата на морската вода е 17-19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В понеделник ще остане топло за интервала. Ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усилва и през идващите дни ще е най-вече забележителна. Повишава се вероятността за превалявания от дъжд в Западна България. Ще е съвсем безшумно или със слаб вятър, най-често от изток-югоизток. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните едва ще се намалят. Към събота вероятността за превалявания понижава, ще има повече слънчеви часове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР