Тази нощ сградата на съда беше разтърсена от мощна бомбена

...
Тази нощ сградата на съда беше разтърсена от мощна бомбена
Коментари Харесай

Нова Информация! Бомбен Атентат! Мощен Взрив В Една От Най-Важните Правителствени Сгради!

Тази нощ постройката на съда беше разтърсена от мощна бомбена детонация.
Взривът хвърли в потрес жителите на гръцката столица, защото тътенът от него се е чул на доста огромно разстояние.

Службата за битка с тероризма счита, че методът, по който са работили нападателите, наподобявал бомбената офанзива против банка на 19 април тази година, както и за поставеното взривно устройство в сак на 12 декември пред министерството на труда, написа в. " Прото тематика ", представен от Българска телеграфна агенция.

Посочва се, че при втория случай заради проблем във взривното устройство то не е избухнало. И при двете набези причинителите са били двама, както и в този момент, и са се движели с коли.

Отговорността за нападението против банката бе поето от " Групата на националните борци " - дейна организация, за която анализаторите от гръцката антитерористична работа считат, че се числи към сферата на въздействие на намиращото се в пандиза семейство терористи Никос Мазиотис и Пола Рупа.

Става дума за деятели на управлението на групировката " Революционна битка ", които от известно време насам са оповестили гладна стачка, защото, както настояват те, управляващите не им позволяват да видят детето си.

Във връзка с нападението тази заран се изследват и други версии, защото сега като дейни се считат още две терористични организации: " Заговор на огнените ядра ", която в предишното също е предприемала такива бомбени набези, и " Революционна самозащита ", която продължава да стреля с автомати " Калашников " и да хвърля ръчни гранати, написа още в. " Прото тематика ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР