Тази нощ нагли крадци за пореден път са разкопали и

...
Тази нощ нагли крадци за пореден път са разкопали и
Коментари Харесай

Поредна нагла кражба в междугарието Долна Митрополия -Сомовит

Тази нощ нагли крадци за следващ път са разкопали и откраднали стотици метри кабели и са заплашили придвижването на влаковете като цялата осигурителна техника на железопътната инфраструктура в региона е била изкарана отвън строя, научи ФАКТИ.

По този метод се прекъсва връзката сред гаровото придвижване и влаковите диспечери. Извън строя излизат също звуковата, светлинанта и прелезните системи.

Линията в региона е единична и в случай че набезите отсега нататък не бъдат спрени, може да стане случай, в който влаковете да бъдат ориентирани един против различен. Всичко това се повтаря от няколко месеца, а полицията в Долна Митрополия е абдикирала.

Трябва да се подхващат незабавни ограничения и тези злонамерени дейности да се смятат като бойкот против страната и нейните жители.

Къде е полицията?! Къде е страната?! Хиляди метри осигурителна техника се краде и добродушно чакаме момента, в който почтени жители ще пострадат поради нечие безучастие.

Днес се краде от железопътната инфраструктура, на следващия ден от пътната, а в други ден ще товарят и жълти павета и няма кой да ги спре.
 Поредна нагла кражба в междугарието Долна Митрополия -Сомовит

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР