Тази неделя, за шести път ще бъде проведен маратонът Ekiden.

...
Тази неделя, за шести път ще бъде проведен маратонът Ekiden.
Коментари Харесай

Заедно за българския спорт със Спорт Тото

Тази неделя, за шести път ще бъде извършен маратонът Ekiden. Състезанието започва за първи път през 1917 година в Япония. Първоначалната концепция била да се бяга по античния път, който свързва остарялата столица Киото и сегашната Токио. Днес надпреварата е публикувано по целия свят, а на Националният празник 6-ти септември към щафетното тичане ще се причисли и тимът на Български състезателен тотализатор, който ще пробяга дистанцията от 42.195 километра.

Спорт тото е основател и на редица надпревари за фенове. На 29-ти и 30-ти август в Бургас беше извършен шампионат по плажен футбол. Надпреварата сред тимовете беше извънредно напрегната, а посетители на събитието бяха футболните митове Златко Янков и Радостин Кишишев. Големият триумф на самодейността подтиква концепцията за разширение на надпреварите, по тази причина от идната година ще бъдат включени още доста Черноморски градове в конкуренцията за купата на Спорт тото.

От 3.09.2020 година, всички искащи имат опция да се включат в най-новата промоционалната акция за преданост " Богата есен с Тото клуб ". Предвидени са 10 спомагателни облаги по 1 000 лв., а всички, искащи могат да получат карти Тото клуб гратис в пунктовете на тотализатора.

Разбира се и този четвъртък опциите за облаги от игрите на Тото 2 за 71-вия тираж не са за пропускане. Джакпотът в обичаната на три генерации българи " 6 от 49 " се чака да доближи до 2 550 000 лв., в играта " Тото 2 - Зодиак " облагите обичайно доближават до 3 000 000 лв., а в играта " 6 от 42 " прогнозният джакпотът е феноменалната сума от 1 110 000 лв..

Късметът е като заредена камина в студена зимна нощ. Можем да потърсим по шкафовете кибрит и да се опитаме да я запалителен, само че можем и да изчакаме, до момента в който тя се възпламени сама. И в двата случая има доза шанс, само че в първия възможностите са доста по-големи. Залози за игрите на тотото можете да вършиме до 18:00 часа в четвъртък в тото пунктовете или онлайн на .

* материалът е възложен от Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР