Тази кампания ми е най-лесна, защото при Бойко нафтата беше

...
Тази кампания ми е най-лесна, защото при Бойко нафтата беше
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Тази кампания ми е най-лесна, защото при Бойко нафтата беше 2 лева за литър

Тази акция ми е най-лесна, тъй като при Бойко нафтата беше 2 лева за литър, а бензинът 2.20 лева

Това сподели водачът на ГЕРББойко Борисов в Плевен по време на откриване на, предава

Той е лидер на листите на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 25-ти МИР София град и в 16-ти МИР Пловдив град Бойко Борисов. Заедно с него бяха лидерът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 15-ти МИР Плевен Пламен Тачев и втората в листата Деница Николова.

" За първи път не можем да вкараме оптимизъм - толкоз е счупена страната ", сподели още той.

Борисов разяснява обещанията за по-високи пенсии, като сподели, че елементарно се дава обещание, елементарно се подвига, само че мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се заплаща.

Той дефинира акцията като най-лесната за ГЕРБ.

" Те ви грабят непосредствено от джоба с водата, нафтата, бензина, газа, метана. При Бойко нафтата беше 2. лева, бензинът беше 2.20 лева При Бойко газът беше 35 лева, в този момент е 350 лева Колко беше олиото? Колко беше захарта? Колко бяха главните артикули при Бойко? ", сподели водачът на ГЕРБ. По думите му цените на  питателните артикули са най-високи с помощта на " Партията на смяната ", Демократична България и Българска социалистическа партия.

Той разкритикува предходната власт и за " Хемус ". " Два часа не мога да стигна до Плевен и една от задачата е автомагистралата. Чудовищен трафик изключително в дъжда, а тя щеше да е подготвена " Хемус ". До Плевен щяхме да дойдем при обикновено каране за час. Защо си го причинихме това като българи? ", попита той. Борисов означи, че от ГЕРБ са оставили нарочна сметка 1 милиарда лева, с цел да достроят автомагистралата, а в действителност по думите му " най-голямата им горделивост, че стопираха " Хемус " и Русе - Велико Търново и хората се избиват. "

Той назова представителите на " Продължаваме промяната " " тези - белите якички ", а партията като " Партия на медиаторите ". Според него тя би трябвало да бъде побеждавана. " Те се борят по всякакъв начин да влязат отново в ръководство, не тъй като могат, не тъй като нещо положително са създали. Ето това е смяната. Това е разликата ", сподели Борисов, акцентирайки увеличените цени на съществени артикули и храни.

Борисов означи, че над 4 милиарда са изтекли от България за пет месеца през медиатори, което по думите му е по 30 млн. лева дневно за медиаторите. " Представете си по 30 млн. лева да влизат в Плевенска област дневно, само че българите седят, слушат им лъжите и не могат да повярват. Дори водещи публицисти споделят, че това е дума против дума ", сподели водачът на ГЕРБ. Той обърна внимание, че всеки ден, откогато Киро и Асен ги няма, цените стартират да падат.

" България единствена от всички европейски страни не беше отрязана след излизането на Англия от Европейски Съюз. Нещо повече, получи с 2 милиарда евро повече, в сравнение с предходния мандат. Това е с помощта на нас ", сподели Борисов.

Той регистрира, че по време на първото българско председателство на Съвета на Европейски Съюз са пристигнали всички европейски водачи от канцлера на Германия, през премиера на Англия до президента на Франция.

" Бяхме положителни, бяхме доста положителни. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз. Вие представяте ли си Томислав Дончев и Деница да отговаряха за Плана за възобновяване? ", разяснява той. По думите му до момента в който Гърция и Румъния са си взели милиардите, България е получила нула от европейската взаимност. Според него става въпрос за лобизъм за частните ползи на някогашните ръководещи. " Неслучайно си докараха Gemcorp. От всеки литър нафта, бензин, 1.2 лева отпътуват за Швейцария ", сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР