Тази история много бързо се разпространи в Интернет. Тя се

...
Тази история много бързо се разпространи в Интернет. Тя се
Коментари Харесай

Мъжът каза на жена си, че вече е загубила красотата и младостта си. Отговорът на жената е достоен за похвала

Тази история доста бързо се популяризира в Интернет. Тя се случи със семейство, което живее три десетилетия в благополучен брак. Може би мъжът просто е желал да се пошегува със жена си. Но брачната половинка му отвърнала с заслужен отговор, който ни кара да се замислим.

Когато двойката празнуваше 30-тата годишнина от взаимния си живот, брачният партньор сподели: „ Помня дните, когато живях в дребен апартамент с 21-годишната си брачна половинка, спах с нея на остарял матрак, гледах черно-бял тв приемник и пестих пари за първата си кола. И в този момент имам голяма къща, огромно легло с ортопедичен матрак, голям LED-телевизор и няколко автомобила. Само, че в този момент до мен спи 51-годишна жена. “

Тогава брачната половинка сподели на мъжа си, че може да си потърси младо момиче. Но в този случай той ще би трябвало още веднъж да стане млад, да гледа черно-бяла тв приемник, да живее в дребен апартамент на продънен матрак и да пести пари за първата си „ Лада “.

Мъдростта на дамата й оказа помощ да не се обиди на такова двусмислено изказване. Тя просто загатна на брачна половинка си, че не може да се върнат предходните страсти и не може да се стартира живота изначало.

За да се преживее всичко, което е било в предишното, би трябвало да се върнат към предишното. В последна сметка богаташът не може да оцени парче самун, купено с последните пари, и посолено. Той към този момент е привикнал да яде месо и гарнитура за вечеря.

В същото време опитните хора ги чакат нови страсти в бъдеще. Дори мъжът да би трябвало да спи със остаряла лелка в леглото. Но дружно те могат да играят с внуците си и да се радват на триумфа им. Затова не се оглеждайте обратно. В сегашното има и доста позитивни моменти, които постоянно си заслужава да бъдат оценени.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР