Тази история е публикувана първоначално през октомври. Беше представено в

...
Тази история е публикувана първоначално през октомври. Беше представено в
Коментари Харесай

Собственият латиноамерикански ресторант Longmont сервира части от перуанската култура, отвежда жителите на Колорада на вкусно пътешествие до Андите

Тази история е оповестена в началото през октомври. Беше показано в новинарската емисия на CBS Colorado на 26 декември. 

Перуанският ресторант Rosario's в Лонгмънт се трансформира в главен артикул в региона на метрото в Денвър през последните 10 години, с помощта на решимостта и пристрастеността към готвенето на притежателят на ресторанта Росарио Карденас.

Cardenas прекарва седем дни в седмицата в обичания си едноименен ресторант, шегувайки се, че го назовава нейното „ bebé “ – на испански за „ бебе “.

Но по какъв начин тя трансформира ресторанта в триумфът въобще не е смешка, това е кулминационната точка на твърдоглав труд и неизменност, с цел да превърнете визията в действителност.

„ Винаги съм казвал, че в случай че можеш да го мечтаеш, можеш да го постигнеш и за мен ресторантът беше моята фантазия “, сподели Карденас в изявление за CBS News Colorado, преведено от испански.

Rosario's е неугледно малко място в дребен търговски център край бул. Кен Прат, само че през последното десетилетие сервира огромни, смели усети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР