Тази година традиционният песенен конкурс ще се проведе онлайн и

...
Тази година традиционният песенен конкурс ще се проведе онлайн и
Коментари Харесай

XXIII Конкурс „Песен на Свети Валентин“

Тази година обичайният песенен конкурс ще се организира онлайн и в него ще могат да вземат участие надарени младежи от цялата страна на възраст до 29 години.

Организатори на следващото издание на музикалната демонстрация са Община Видин и Местната комисия за битка против противообществени прояви на малолетни и малолетни лица.

Младежите, които имат предпочитание да се включат в състезанието, би трябвало в период до 10 февруари (включително) да изпратят видеоклип с осъществяване на определена от тях ария – възможни са както авторски песни, по този начин и кавъри. Право да вземат участие имат самостоятелни реализатори, дуети и групи. Не е належащо записът да е професионален – видеото може да е направено и с телефон, значимото е звукът да е задоволително явен.

Видеозаписите би трябвало да се изпратят на имейл [email protected] като атачмънт или като линк към Гугъл Drive, WeTransfer или различен инструмент за шерване на файлове. В имейла е належащо да се изпише следната информация: три имена/ име на група; възраст; заглавие на песента; кой извършва творбата в оригинал, в случай че се взе участие с кавър; телефон за връзка.

На 11 февруари всички получени видеоклипове ще бъдат оповестени в полемиката на събитието:.

До 10:00 ч. на 14 февруари потребителите на обществената мрежа ще могат да гласоподават за осъществяването, което смятат за най-хубаво. Песента, събрала най-вече лайкове, ще получи Наградата на публиката.

Всички осъществявания ще бъдат оценени от квалифицирано жури в състав: Диляна Цанкова, диригент на Градски духов оркестър – Видин; Лора Асенова, солист в Ансамбъла за национални песни и танци „ Дунав “; Славена Петрова, специалист в Регионален експертно-консултантски и информативен център „ Читалища “; Пенка Асенова, ръководител на Местната комисия за битка против противообществени прояви на малолетни и малолетни лица и Дилян Митов, диригент в АНПТ „ Дунав “. Те ще дефинират коя ще е песента на Свети Валентин.

Победителите в XXIII-то издание на състезанието „ Песен на Свети Валентин “ ще бъдат оповестени на 14 февруари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР