LL COOL J относно подготовката си да започне първото си турне на арена от 30 години: „Ще ровя в щайгите“

...
Тази година се навършват 50 години от хип-хопа, влиятелното музикално
Коментари Харесай

Тази година се навършват 50 години от хип-хопа, влиятелното музикално и културно движение който се заражда в Бронкс през 1973 г. и революционизира глобалната музикална сцена.

Докато крайъгълният камък се празнува по целия свят, хип-хоп легендата LL COOL J е в челните редици, като е домакин на фестивала „Rock the Bells“ в родния си град Куинс, Ню Йорк, и се подготвя за първото си турне на арена след 30 години.

Фестивалът ще включва и набор от емблематични хип-хоп изпълнители, включително Queen Latifah, Run DMC, Ludacris, Redman, Method Man, De La Soul и други.

LL COOL J каза пред "CBS Mornings", че хип-хопът за него представлява овластяване.

„Това послание беше „Аз съм някой“, беше овластяващо“, каза той.

В допълнение към музиката, LL COOL J каза, че е запален по опазването на историята и обучението на по-младите поколения за корените на хип-хопа. Неговата платформа, Rock the Bells, е посветена на празнуването и издигането на хип-хоп културата чрез съдържание, търговия и преживявания на живо.

„Просто се радвам, че хората възприемат хип-хоп културата такива, каквито са, и се радвам, че знаете, че бяхме част от ръководенето на тази атака и ние я ръководим“, каза той.

Междувременно LL COOL J се подготвя за първото си турне на арена от 30 години, като феновете очакват с нетърпение както новата му музика, така и вечните му класики. Турнето на F.O.R.C.E Live обещава да бъде парти без прекъсване, с артисти, които изпълняват заедно в уникален и наелектризиращ миш-ъп.

 „Ще се разровя в касите и ще направя класиката“, каза той.

Фестивалът Rock the Bells е насрочен за 5 август в Куинс, Ню Йорк, докато F.O.R.C.E. Турнето на живо започва на 11 август в Балтимор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР